Από το 1978 σηματοδοτείται η αφετηρία της συνεχούς και αναπτυσσόμενης πορείας της εταιρίας που εδώ και 33 χρόνια αποτελεί «συνώνυμο» της απέριττης πολυτέλειας,  της ποιότητας και της αισθητικής.

 

Εδρεύουμε στο Ηράκλειο της Κρήτης,  στο μοντέρνο και λειτουργικό εμπορικό κέντρο των 10.000 τμ. με άνετο parking όπου στεγάζουμε τον εκθεσιακό μας χώρο για μπάνιο,  κουζίνα και έπιπλο,  την έκθεση νεανικών επίπλων Black Red White,  το Cash & Carry και την αποθήκη ετοιμοπαράδοτων υλικών.  Επίσης θα μας βρείτε και στο νέο μας κατάστημα 500 τμ. στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 70.  Οι χώροι μας θα σας αγκαλιάσουν και θα σας κερδίσουν με την πρώτη ματιά. Υλικά επένδυσης,  δάπεδα,  μπάνια, κουζίνες, έπιπλα για την κατοικία σας με την υπογραφή δημιουργών, τα οποία διακρίνονται από το ύφος και το προχωρημένο design που θα έφεραν τον τίτλο του «εκκεντρικού».

 

 

Επενδύουμε συνεχώς σε νέες προτάσεις και ιδέες και εκσυγχρονιζόμαστε με πρωτοποριακές υπηρεσίες εξυπηρέτησης καθώς και με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών πάντα με επίκεντρο την ικανοποίηση των πιο ιδιαίτερων απαιτήσεών σας.  To team work της Lemonakis Home αποτελείτε από designers, αρχιτέκτονες και έμπειρους πωλητές που θα μελετήσουν το χώρο σας για να τον διαμορφώσουν ιδανικά για σας. Δική μας αποστολή είναι να επιλέγουμε τα άριστα.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Lemonakis Home – Black Red White
2ο χλμ. Ηρακλείου Μοιρών
τ.: 2810317814 / 2810317020
info@lemonakishome.gr

 

iHome Έπιπλα
Λεωφορός Κνωσσού 223,
τ.:2811115548
ihome@lemonakishome.gr

 

Βρείτε μας στην Αθήνα:
Lemonakis Home Boutique
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 70, Βούλα
τ.:2108956310
athens@lemonakishome.gr

 
Lemonakis Home Cash & Carry
Λεωφόρος Μεσογείων 305, Χαλάνδρι
τ.:2106740357
estore@lemonakishome.gr

 

https://www.facebook.com/LemonakisHomePage

http://www.lemonakishome.gr/

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Like us on facebook

Powered by Digisol