Η Life Strom είναι μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής ορθοπεδικών στρωμάτων με συνεχή και δυναμική ανάπτυξη.

Η φιλοσοφία της εταιρείας εκφράζεται σε πέντε λέξεις: Ποιότητα, ποικιλία, άνεση, αντοχή, σωστή τιμή.

Έχουμε επενδύσει δυναμικά τόσο σε τεχνογνωσία και έρευνα, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό. Πρώτες ύλες αυστηρά επιλεγμένες και ποιοτηκός έλεγχος σε όλα ανεξάρτητα τα στάδια παραγωγής έχουν σαν αποτέλεσμα να σας προσφέρουμε στρώματα άριστης ποιότητας.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες των πελατών μας υπερηφανευόμαστε οτι μπορούμε να τους προσφέρουμε όλα τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης μονάδας παραγωγής διασφαλίζοντας τους ιδανικές συνθήκες για τέλειο ύπνο.

Αυτοί είναι οι ουσιαστικοί λόγοι που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον όσων ζητούν «ποιότητα στον ύπνο» και μας φέρνουν στην κορυφή των προτιμήσεων τους.

Στη LifeStrom θα βρείτε την μοναδική γραμμή του στρώματος που ταιριάζει στις απαιτήσεις του σώματος σας.

Όσο και να φροντίζουμε το σώμα μας στην διάρκεια της ημέρας γυμνάζουμε (γυμναστική, καλή διατροφή κ.λ.π) έχει ανάγκη από την απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση τις ώρες του ύπνου.

Με την 40ετή πείρα μας μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα στρώματα της LifeStrom είναι τα ιδανικότερα για ονειρεμένες ώρες πραγματικής ξεκούρασης.

Φυσικά υλικά, υποαλλεργικά, τεχνογνωσία και πολύ μεράκι σας εξασφαλίζουν ότι τα στρώματα μας θα αποτελούν πηγή άνεσης και θα σας προστατεύσουν από δυσάρεστες εμπειρίες.

 

Επισκεφθείτε μας για να διαλέξουμε το καλύτερο στρώμα για τις δικές σας ανάγκες.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ:

Ιστιαία Ευβοίας

Τηλ. & Fax : 22260 53 124

Α’ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:

Ιστιαία Ευβοίας

Τηλ.: 22260 52 805

Β’ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:

Δημητρακοπούλου 86 & Αμοργού, Κορυδαλλός

Τηλ. & Fax : 210 49 13 181

ΚΙΝΗΤΟ: 6932 53 19 84

E-mail: info@lifestrom.gr

 

http://www.lifestrom.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol