Από το 1957 δημιουργούμε διαχρονικά χειροποίητα έπιπλα που συνδυάζουν την άνεση με τη φινέτσα σε τιμές που… κερδίζουν, εμπορευόμαστε έπιπλα ελληνικής κατασκευής και άριστης ποιότητας από αξιόπιστους παραγωγούς και Dmaniatis.gr.

Φιλοσοφία φυσικά η σχέση μας με τον πελάτη δεν σταματά στην αγορά των επίπλων, αλλά ολοκληρώνεται με την συνεχή υποστήριξή μας για την πλήρη εξυπηρέτηση σας μέσω της επισκευής και της συντήρησης των επίπλων σας.

 

Μοναδικός μας γνώμονας κατά την λήψη αποφάσεων στη μακρόχρονη αυτή διαδρομή είναι λέξεις όπως ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και ΠΙΣΤΗ στο ελληνικό χειροποίητο έπιπλο, ιδιαίτερα την σημερινή εποχή που ο χώρος μας κατακλύζεται από την συνεχή εισαγωγή αμφιβόλου ποιότητας επίπλων.

 

Με την γνώση του σχεδίου, την εμπειρία της εφαρμογής, τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, μα πάνω απ’ όλα το μεράκι μας, από το 1957 κάνουμε πράξη ότι έχετε ονειρευτεί για τα έπιπλά σας. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να κατασκευάσουμε τα έπιπλα που έχετε φανταστεί στις διαστάσεις που θέλετε όπως τα θέλετε.

 

Αγοράζοντας έπιπλα πρέπει να είστε «ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ» με την ποιότητα των υλικών, η σωστή επιλογή του κατάλληλου ξύλου μπορεί να μετατρέψει τα έπιπλα σας σε μια πραγματική επένδυση.

 

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση σας είμαστε στη διάθεση σας, 55 χρόνια προσπαθούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα που να σας είναι πραγματικά ΧΡΗΣΙΜΑ.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΕΠΙΠΛΑ ΜΑΝΙΑΤΗΣ 

Αιγ. Πελάγους 4, Αγ.Παρασκευή – Τ.Κ. 15342
Τηλ. 21063 90 981 – 6944 500 789
Φαξ. 210 63 90 981
Email . info@dmaniatis.gr

http://www.dmaniatis.gr

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol