Ο χορός σε μια εποχή που η ποιότητα ζωής συνεχώς χάνεται, αποτελεί μια σωτήρια λύση στην καταπολέμηση του άγχους αλλά και στην εξάλειψη της αποξένωσης των ανθρώπων.

Έτσι μαθαίνοντας το σώμα μας, γυμναζόμαστε, επικοινωνούμε με άλλους ανθρώπους, απελευθερώνουμε την ένταση και το άγχος της καθημερινότητας ενώ ταυτόχρονα αποκτούμε σωστή στάση του σώματος, ευεξία και χάρη.

 

Η Ροδοθέα Χάνουζα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Είναι απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής χορού Νίκης Κονταξάκη. Έχει συνεργαστεί ως καθηγήτρια και χορογράφος των σχολικών παραστάσεων στις σχολές χορού Νανά Κανδύλη, Κατερίνα Ροδίου, Μαρία Συμιγδαλά, Stars, διδάσκοντας και χορογραφόντας σε κλασικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό, jazz και flamenco.

Είναι πτυχιούχος της Spanish Dance Society (Instructor de Baile 1) η οποία της έδωσε 2 υποτροφίες (μια στην Ελλάδα και μια στο Λονδίνο). Έχει συνεργαστεί ως χορεύτρια με τις επαγγελματικές ομάδες χορού Εννιάμορφο, Ακίν, Μετ’ Εμποδίων, καθώς και ως χορεύτρια και χορογράφος με τις ομάδες ΧΟΠΕ και Dance of Art.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Aγίου Μάρκου 9 – Γλυκά Νερά

Τηλέφωνο: 2106658093

Κινητό: 6979097982

Email: info@rodothea.gr

http://www.rodothea.gr/

http://on.fb.me/1PYAGCL

https://twitter.com/sxolixorou

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol