Το Pink Elephant είναι ένα λιλιπούτειο, μοντέρνο ινδικό εστιατόριο, με φιλικές τιμές. Στην κουζίνα του παρασκευάζονται καθημερινά δεκάδες μαρινάδες και σάλτσες με φρέσκα υλικά, σπάνια μπαχαρικά και εξωτικά φρούτα. Για καλύτερες γεύσεις, χρησιμοποιείται το tandoor, ο παραδοσιακός ινδικός πήλινος φούρνος με κάρβουνα.

Στο Pink Elephant δεν θα βρείτε μόνο τα παραδοσιακά ινδικά καυτερά πιάτα αλλά και άλλες κρεμώδεις, φρουτώδεις και δροσερές γεύσεις. Αυτό, καθιστά το εστιατόριο σαν μια εξαιρετική επιλογή για όλα τα γούστα γεύσεων, χειμώνα καλοκαίρι. Δοκιμάστε με το γεύμα σας τα house wines του καταλόγου μας, φτιαγμένα με μεράκι, σε λευκό ή κόκκινο.

 

Σωκράτους 4A
Χαλάνδρι, 15232
Τηλ.: 210 6814 600 – 603
Mon – Sun: 1pm – 12pm

 

Επισκεφθείτε μας www.pink-elephant.gr, κάντε την παραγγελία σας Online, δείτε τις προσφορές μας, ανακαλύψτε ινδικές συνταγές και απολαύστε γεύσεις και αρώματα Ινδίας!

Fb fun page: Pink-Elephant-Ινδικό-Εστιατόριο-Χαλάνδρι 

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol