Η Εταιρεία μας Quality Catering Services (QCS) δημιουργήθηκε το 2000 με κύριο σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες όσον αφορά την οργάνωση κάθε είδους εκδηλώσεων, από κοινωνικές δεξιώσεις γάμων & βαφτίσεων, εκδηλώσεων σε σπίτια, private cooking, parties, μέχρι και επαγγελματικής φύσεως συναθροίσεις, συνέδρια, είτε είναι ένα ευχάριστο coffee break έως ένα υψηλών προδιαγραφών Gala dinner.
Μέσω ενός άρτια εξοπλισμένου και ειδικά καταρτισμένου προσωπικού παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε συνδυασμό με την γνώση μας στο αντικείμενο, δημιουργείται ένα καθόλα άρτιο αποτέλεσμα.

 

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την τροφοδοσία ,τον πλήρη εξοπλισμό υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής ποιότητας, το έμπειρο προσωπικό ,την διακόσμηση και styling, την εύρεση χώρων δεξιώσεων και κτημάτων όπως επίσης και την μουσική και φωτογραφική κάλυψη των εκδηλώσεων. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην περιοχή του Κορωπίου και είναι διαμορφωμένες με τους κανόνες υγιεινής που απαιτούνται. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται διαλέγονται ύστερα από αυστηρό έλεγχο και επιλέγονται με γνώμονα την ποιότητα και την αγνότητα τους. Χρησιμοποιούνται επίσης άριστες πρώτες ύλες, επιλεγμένων Ελλήνων και ξένων παραγωγών, συμπεριλαμβανομένων βιολογικών προϊόντων και εξειδικευμένων διετών (gluten free κ.α).

 

Στα 10 χρόνια της λειτουργίας μας, μέσα από ένα κλίμα οικογενειακό με τους συνεργάτες μας και μ’ένα προσωπικό με άριστη εκπαίδευση και τεχνογνωσία, μας έχει καταστήσει ως ένα από τα πιο ανταγωνίσιμα catering στην εγχώρια αγορά. Ως επίκεντρο της δουλειάς μας, είναι ο άνθρωπος, η εκπλήρωση των επιθυμιών του, μέσα σ’ένα πλαίσιο οικονομίας χωρίς όμως εκπτώσεις στην ποιότητα, και όχι η δημιουργία εντυπώσεων και σπατάλης.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας : 

Τουτούζης Κωνσταντίνος

Λεωφ.Βασιλέως Κωνσταντίνου 44, Κορωπί

Τηλ. : 210 – 6628938 -9

Φαξ. : 210 – 6728882

Κιν. : 6977-280329

info@mycatering.gr & info@qualitycateringservices.gr

 

https://www.facebook.com/qualitycateringservices

http://www.mycatering.gr/

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol