Η HUNTER ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. είναι τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1993 έως και σήμερα, στο χώρο έργων πρασίνου, απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών, έχοντας εν ισχύ άδεια με Αρ. Πρωτ. 118498/25-04-07. Βρίσκεται σε διαδικασία πιστοποίησης ISO 9001:2008 για όλες τις δραστηριότητές της.

 

Η εταιρεία έχει στο δυναμικό της έμπειρο επιστημονικό προσωπικό που συνδυάζει τη γνώση, την εμπειρία καθώς και την εξειδικευμένη παροχή υπηρεσιών.

 

Η HUNTER ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. διεύρυνε τις δραστηριότητές της και στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας ηλεκτρικών εντομο-παγίδων με ακτινοβολία UVA. Επίσης προχώρησε στην παραγωγή κολλωδών επιφανειών, για όλες σχεδόν τις Η/Κ εντομοπαγίδες που κυκλοφορούν στην αγορά, μυοπαγίδες, καθώς και παγίδες κόλλας για έντομα που ενδείκνυνται για χρήση στη βιολογική γεωργία.

 

Η εταιρεία μας διαθέτει όλα τα παραγόμενα προϊόντα της σε τιμές χονδρικής και λιανικής!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 1Β,ΚΑΛΥΒΙΑ
Τηλ &Φαξ:2299061194
Κιν:6976 783402
e-mail: info@hunterss.gr

 

http://www.hunterss.gr/

 


Αφήστε μια απάντηση

About us

Η ομάδα του Market Mag αποτελείται από έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους, η οποία έχει δημιουργήσει ένα e-magazine με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Aποτελεί ένα μέσο πληροφόρησης αλλά και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό.

Contact us

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση - διαφήμιση της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:
Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Σπηλιοπούλου
e: info@market-mag.com

Powered by Digisol